sila klik utk derma!!

Monday, August 14, 2017

Kain sulam MURAH BORONG

* Berniaga kini satu keperluan , bukan lagi pilihan !!

Persoalannya , biznes apa yang risiko dan modalnya rendah dan minima ?? 

Bagi kami biznes kain sulam kerana selain ianya menyeronokkan , permintaan dari customer yang tak pernah putus , design kain sulam yang kami tawarkan ini sentiasa berubah supaya customer tidak jemu 😊


Kenapa anda patut pilih kain sulam dari kami ??
Kualiti kain yang super lembut dan selesa
Kualiti jahitan sulam yang kemas
Design sulam terbaru dan LIMITED !!
Harga yang ditawarkan antara yang TERMURAH
FREE PENGHANTARAN untuk Semenanjung Malaysia 😘


Harga borong kain sulam dari kami : 10 pasang RM650 sahaja

Nak harga murah lagi dan harga kilang dengan pembelian 100 pasang ke atas ?? Cepat wassup
PM now or click www.wasap.my/012-2855061


Kat bawah ni antara design terbaru , semua cantik-cantik!! Kalau tengok REAL meleleh kakak-kakak adik-adik oiii  :)


















Cantik ke tidak uollss?? Cepat buat tempahan sekarang , sebab kebanyakkan design adalah secara pre-order..

Nak tempah untuk seragam pun boleh , seragam sekolah ke, seragam pejabat ke.. seragam wedding ke.. 10pasang ke atas boleh request lebih meter  , tapi ada xtra caj ya. Wassup no. di atas ya.

Selamat berniaga , semoga niat kita untuk mencari rezeki yang halal lagi berkat dipermudahkan olehNya..Aminnn 


 

Monday, June 19, 2017

Kain Sulam Suji design baru !!

Salam 26 Ramadhan semua !! Semoga segala amalan kita di bulan yang mulia ni diterima olehNya..
Aminnn..

Stock kain sulam design baru dah sampai tau , banyak design baru cantik-cantik ! Semua READY STOCK di Butik Aisha Hana , Bangi Sentral . Jom la walk in ke sana , tengok-tengok dulu kualiti dan kemasan kain sulam dari kami ..Korang pasti tak kan kecawa !!

Ni sulam suji design baru.. lain-lain design boleh wassup wanie 012-2855061


Tempahan customer


Siap sudah tempahan seragam untuk Cikgu Muna dari Sg.Buloh.
Total semua 24 pasang ,
17psg 3.5 meter
7psg 4 meter
Untuk tempahan seragam 10psg ke atas boleh request lebih meter ya.Ada xtra caj untuk tambahan meter 
* Ada yang berminat untuk tempahan seragam juga ?? Wassup wanie cepat-cepat 012-2855061.
Borong 10psg ke atas , FREE POSTAGE untuk semenanjung !!

Monday, February 6, 2017

Kain Sulam Design Baru , Jom Borong Jom !!

***Harga minyak naik lagi ??
**Harga barang pun konfem naik..
*Gaji naik tak??

--- Takyah la pening-pening kepala lagi..jom kita ramai-ramai berniaga kain sulam 😀
 
Berniaga ni uollls , lebih menyeronokkan sebab kita boleh tentukan berapa banyak income yang kita nak. Usaha lebih income pun lebih .. Hasilnya pun lebih berkat sebab 100% sumber tu kita tau datangnya dari mana..
Harga yang kami tawarkan antara yang TERMURAH di PASARAN !! Dan yang pasti

✔Kain mudah dijual , semua cantik-cantik
✔Kualiti kain terjamin
✔Sulaman kemas dan cantik
✔Design terbaru dan terkini
✔Gambar disediakan
✔FREE penghantaran untuk semenanjung dan sedikit caj untuk ke Sabah/Sarawak


Harga borong untuk kain jenis prada hanya serendah RM650 untuk 10 pasang !!







* 100psg ke atas dapat harga kilang ya

Untuk tempahan , wassup je
< 012-2855061 >
< 012-2855061 >
< 012-2855061 >

Tuesday, November 15, 2016

Pakej Borong TELEKUNG COTTON BERSULAM






Salam kakak-kakak , adik-adik ...Ada yang berminat untuk jadi usahawan telekung sulam tak?? Kualiti kain memang tiptop , telekung dijul tanpa label. Boleh letak label sendiri.

Pakej Borong Telekung Cotton Bersulam yang kami tawarkan ni antara yang TERMURAH di pasaran tau. Jual mahal-mahal pun , nanti orang beli sekali je kan..

Borong min 1 kodi (20 pasang) RM1580 , FREE POSTAGE untuk Semenanjung 

Untuk sample saya jual RM120/psg ya

Boleh wassup 012-2855061 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan

Thursday, October 13, 2016

Kain Sulam Design Terkini (Oktober 2016)

Jom-jom jana pendapatan dengan berniaga kain sulam !!
Semua design terbaru dengan kualiti kain dan kemasan sulam yang terbaik 😍
Harga borong yang kami tawarkan adalah antara yang termurah di pasaran !! Rugi sangat kalau tak grab !


Harga borong kain sulam :

10psg RM650 sahaja , FREE POSTAGE untuk Semenanjung
30psg ke atas harga borong serendah RM64/psg + FREE POSTAGE untuk Semenanjung
50psg ke atas harga borong serendah RM64/psg + FREE POSTAGE ke sem + FREE 1 pasang kain sulam

100pasang ke atas  harga direct kilang ya,

BERBALOI-BALOI KAN ?? WASSUP SAYA SEKARANG 012-2855061 utk tempahan / sebarang maklumat lanjut



Antara koleksi kain sulam design terkini kami :









Untuk tempahan seragam , pre-order ambil masa 2 minggu ya untuk siap. Lain-lain design boleh wassup wanie terus 012-2855061 , design kami cepat bertukar . Mungkin habis yang ni , tidak akan direstock. So kalau ada yang berkenan , cepat-cepat la order  :)