sila klik utk derma!!

Tuesday, June 23, 2015

KAIN SULAM BUKITTINGGI (READY STOCK)

Untuk mereka yg bercitarasa tinggi , yg amat mementingkan kualiti dan kemasan sulaman , kain sulam dari Bukittinggi adalah pilihan yg tepat utk anda. Kain sulam Bukittinggi , sulamannya  dibuat secara manual , bukan jahit kilang seperti sulam Bandung .Harganya tentu sedikit lebih mahal dari sulam Bandung.

Tapi jangan risau , kami tetap akan menawarkan harga terbaik khas utk anda.. 

Sulam Kerawang Tebuk (cotton)
Putih+Purple
Harga Retail :RM120/psg incl.poslaju

Sulam Kerawang Tebuk (cotton)
Pink+Tosca
Harga Retail :RM120/psg incl.poslaju

Sulam Kerawang Tebuk (cotton)
Puteri Islam
Harga Retail :RM120/psg incl.poslaju


Sulam Kerawang Tebuk (cotton)
Purple+Biru
Harga Retail :RM120/psg incl.poslaju


Sulam Songket (cotton)
Purple
Harga Retail :RM140/psg incl.poslaju

Utk tempahan , boleh wassup 012-2855061


Wednesday, May 20, 2015

Kain Sulam Design May 2015 (Bandung)

Salam semua , 

dah nak dekat Raya ni , banyak stock kain sulam cantik-cantik baru sampai dari Bandung & Bukittinggi

Jom borong sekarang , boleh hadiahkan kepada keluarga / sedara mara tersayang. Nak biz kt kg pun boleh, dah longgok ramai-ramai tu kan..time tu la nak kirai-kirai kain yg cantik-cantik ni..mana tau ada yg terkenan..

Sulam Pakis 

Harga borong : Prada RM65/psg , Satin RM60/psg
min 10psg , free postage utk semenanjung

Harga retail : Prada RM110/psg , Satin RM100/psg
Beli 2psg ke atas ada less price

If berminat dengan warna selain dari 2 warna ni, boleh pre-order baru ya.
 
Sulam Pancor (cotton)
 
Harga borong : RM55/psg
min 10psg , free postage utk semenanjung

Harga retail : RM85/psg
Beli 2psg ke atas ada less price



contoh pada model
 


 Utk borong, boleh request warna. Tetapi, jika warna tersebut tiada , kami akan beri warna lain ya.
Untuk tempahan uniform , boleh request warna ya. 

Sulam Sido Pakis 

Harga borong : Prada RM65/psg , Satin RM60/psg
min 10psg , free postage utk semenanjung

Harga retail : Prada RM110/psg , Satin RM100/psg
Beli 2psg ke atas ada less price
 
 
 
 
 






 Utk borong, boleh request warna. Tetapi, jika warna tersebut tiada , kami akan beri warna lain ya.
Untuk tempahan uniform , boleh request warna ya. 

Sulam Benang Emas (satin)
 
Harga borong : RM52/psg
min 10psg , free postage utk semenanjung

Harga retail : RM80/psg
Beli 2psg ke atas ada less price

 contoh baju siap

Warna ready stock

Sulam Parsley (satin)
 
Harga borong : RM53/psg
min 10psg , free postage utk semenanjung

Harga retail : RM80/psg
Beli 2psg ke atas ada less price
 
 



Sulam Timbul (cotton)
 
Harga borong : RM55/psg
min 10psg , free postage utk semenanjung

Harga retail : RM80/psg
Beli 2psg ke atas ada less price






wassup 012-2855061 utk tempahan



 

Monday, March 23, 2015

SULAM KERAWANG TEBUK (handmade)

SULAM KERAWANG TEBUK (handmade)

Material : Rosella Asli  / Cotton

Terdapat sulam di bah depan baju , kain & hujung tangan

Harga borong min 10psg :
Rosella RM85/psg , Cotton RM75/psg

Harga retail :
Rosella RM130/psg , Cotton RM120/psg

Dep 50% diperlukan

Menerima tempahan utk uniform pejabat,jabatan, dsb

Utk sebarang pertanyaan / tempahan , sila pm/wassup 012-2855061


FB page :

 https://www.facebook.com/pages/Pembekal-Pakaian-dari-Indonesia-Vietnam/159177507426893?sk=timeline



















Monday, December 1, 2014

Design Terbaru Kain Sulam Bandung (Mac 2015)

Salam sisters , jom jana ekonomi keluarga dengan biz kain sulam ! Berbaloi sangat-sangat.. 
Utk bulan Disember ni, banyak design kain sulam cantik2, terbaru!! Harga pun baru jugak ya..saya terpaksa naikkan harga berikutan kenaikan kos shipping dan bahan bakar.. 

Tapi kami tetap akan pastikan harga kami adalah yg termurah di pasaran ya


Utk semua jenis kain sulam dibawah , harga bergantung pada jenis sulam dan material kain ya

Boleh pilih warna , sekiranya stock utk warna tersebut habis , kami akan masukkan warna lain ya.Min kuantiti utk dapatkan harga borong adalah 10 pasang


pm/wassup 012-2855061 utk tempahan

Free postage utk sem.malaysia

Belian 30psg ke atas ada less RM1/psg



Parsley
Parsley
Harga borong SulamParsley
 satin : RM56/psg
 
Benang Gold

 
Benang Gold
 
Sulam Coin



Sulam Coin
 
Sulam Coin

Harga borong SulamCoin
Oil cotton / satin : RM55/psg

Sulam Daun


 
Sulam daun
Harga borong Sulam Daun
Oil cotton / satin : RM58/psg
Cotton prada / cotton ima : RM65/psg



Sulam Rose Jalar
Rose Jalar
Rose Jalar
 
Rose Jalar

 Harga borong Rose Jalar
Oil cotton / satin : RM58/psg
Cotton prada / cotton ima : RM65/psg

 
Sulam Timbul

 
Sulam Timbul

Sulam Timbul
 Harga borong SulamTimbul
Oil cotton / satin : RM56/psg
Cotton prada / cotton ima : RM63/psg
Bunga Dada
 
Bunga Mawar
Motif tebuk
Harga borong Sulam Bunga Dada, Bunga Mawar , Motif Tebuk
Oil cotton / satin : RM58/psg
Cotton prada / cotton ima : RM65/psg
 
SB03
 Harga borong SB03
Sutra Bandung : RM56/psg

 
Sulam Pakis
Sulam Pakis

 Harga borong SulamPakis
Oil cotton / satin : RM60/psg
Cotton prada / cotton ima : RM65/psg
Sulam Organza
 Harga borong SulamOrganza
 satin : RM55/psg

Coin Blocking Baru
Coin Blocking
Coin Blocking

Harga borong Coin Blocking
Oil cotton / satin : RM58/psg
Cotton prada / cotton ima : RM65/psg
Sulam Kerawang
 Harga borong Sulam Kerawang
Oil cotton  : RM55/psg


 Nak lagi jimat ?? Jom ambil pakej Harga Kilang , min 100psg sahaja

Free postage + Free Tax !!

Jom like FB Page kami :

https://www.facebook.com/pages/Pembekal-Pakaian-dari-Indonesia-Vietnam/159177507426893?sk=timeline