sila klik utk derma!!

Tuesday, November 15, 2016

Pakej Borong TELEKUNG COTTON BERSULAM






Salam kakak-kakak , adik-adik ...Ada yang berminat untuk jadi usahawan telekung sulam tak?? Kualiti kain memang tiptop , telekung dijul tanpa label. Boleh letak label sendiri.

Pakej Borong Telekung Cotton Bersulam yang kami tawarkan ni antara yang TERMURAH di pasaran tau. Jual mahal-mahal pun , nanti orang beli sekali je kan..

Borong min 1 kodi (20 pasang) RM1580 , FREE POSTAGE untuk Semenanjung 

Untuk sample saya jual RM120/psg ya

Boleh wassup 012-2855061 untuk sebarang pertanyaan atau tempahan

Thursday, October 13, 2016

Kain Sulam Design Terkini (Oktober 2016)

Jom-jom jana pendapatan dengan berniaga kain sulam !!
Semua design terbaru dengan kualiti kain dan kemasan sulam yang terbaik 😍
Harga borong yang kami tawarkan adalah antara yang termurah di pasaran !! Rugi sangat kalau tak grab !


Harga borong kain sulam :

10psg RM650 sahaja , FREE POSTAGE untuk Semenanjung
30psg ke atas harga borong serendah RM64/psg + FREE POSTAGE untuk Semenanjung
50psg ke atas harga borong serendah RM64/psg + FREE POSTAGE ke sem + FREE 1 pasang kain sulam

100pasang ke atas  harga direct kilang ya,

BERBALOI-BALOI KAN ?? WASSUP SAYA SEKARANG 012-2855061 utk tempahan / sebarang maklumat lanjut



Antara koleksi kain sulam design terkini kami :









Untuk tempahan seragam , pre-order ambil masa 2 minggu ya untuk siap. Lain-lain design boleh wassup wanie terus 012-2855061 , design kami cepat bertukar . Mungkin habis yang ni , tidak akan direstock. So kalau ada yang berkenan , cepat-cepat la order  :)










 



Tuesday, June 7, 2016

Kain Sulam (READY STOCK) Edisi Jun 2016

Salam Ramadhan Al-Mubarak semua , semoga segala amal ibadah kita dibulan yang mulia ini diterima olehNya. Selamat menjalani ibadah puasa ya  :)
Kain Sulam Bandung design baru sudah sampai tau. Nak pakai Raya ni memang tak sempat la..Tapi boleh pakai Raya Haji atau untuk kenduri2 lepas Raya nanti
Untuk mereka yg nak berniaga pun , ini lah masanya nak memborong stock..Sebab stock sekarang tengah bertimbun. So tak perlulah uollsss nak tunggu lama utk pre-order.
Pakej Borong yang saya tawarkan adalah yang TERMURAH dipasaran tau ! Harga borong untuk sulam kerawang prada / woolpeach serendah RM650 (10 pasang) dengan FREE Penghantaran ke seluruh kaw. Semenanjung Malaysia. Untuk ke Sabah dan Sarawak hanya perlu tambah RM20 sahaja untuk 10pasang 
Ni antara stock yang ada sekarang ya. Lain-lain pic boleh wassup saya 012-2855061 (wanie)
Jom kita sama-sama menjana ekonomi keluarga , berniaga kain sulam ni memang berbaloi !! Permintaan sepanjang masa . 




Tempahan untuk seragam sekolah , tema keluarga juga diterima.






Saturday, March 5, 2016

Readymade Kurung Moden

Readymade Kurung Moden

Pre-order 2minggu sahaja , dep RM10/psg

Sulam Coin / Benang Emas 

Harga:

Cotton RM140/psg incl.poslaju
Satin RM150/psg incl.poslaju

Coin Cotton
Coin Satin
Benang Emas


Untuk size 40-42 , tambah RM10
size 44-46 tambah RM20

Warna dan size baju boleh request

Tempahan pukal untuk kurung moden RM35/pasang , min 30 pasang

Berminat , wassup 012-2855061 (wanie)

Thursday, January 7, 2016

Sulam Coin READY STOCK




Salam semua , jika berminat dgn design coin ni utk seragam, boleh la Wassup saya utk tempahan ya. 

Harga borong utk satin : RM57/psg
Harga borong utk cotton : RM56/psg

Min order 10psg , FREE POSTAGE utk Sem.

Utk design ni kami menggunakan satin Koshibo , kain ni memang lembut , susah kedut..sejuk dan tebal :) .Kain cotton pun jenis yang susah kedut. Memang senang nak jaga.

Wassup ya 012-2855061 (wanie)

Kalau nak Sulam Benang Emas macam kat bawah ni pun , harga sama sahaja  :)

Sunday, December 20, 2015

Kain Sulam Bandung (Design 2016 TERBARU)

" Mari JANA PENDAPATAN bersama kami !! "

📍 MODAL KECIL , keUNTUNGan berGANDA??
📍 Kain mudah dijual , LAKU KERASS
📍 Design TERBARU dan TERKINI
📍 Kain berkualiti , sejuk dan selesa dipakai
📍 Harga yg rendah , kerana kami direct dgn tukang sulam , bukan melalui org tengah



* Rasulullah SAW pernah bersabda dalam satu hadis bermaksud: “9/10 rezeki itu adalah datang daripada perniagaan.” (Hadis riwayat Tirmizi).
JOM TINGKATKAN NILAI SERTA KUALITI HIDUP ANDA DAN KELUARGA DENGAN BERNIAGA !!


--------------------------------------------------------------------------
🔸Pre-order utk SULAM BANDUNG kini dibuka🔸
--------------------------------------------------------------------------

🌼SULAM KERAWANG🌼
Material : Satin Rosella / Cotton Prada

Harga borong min 10psg :
Rosella RM60/psg , Cotton Prada RM65/psg
(min borong 10psg , FREE POSTAGE UTK SEM)

Harga retail :
Rosella RM90/psg , Cotton Prada RM99/psg
( incl.poslaju)









*Dep 50% diperlukan

*Turut menerima tempahan utk uniform pejabat,jabatan, dsb

* Untuk melihat sample / kualiti kain sulam kami, sila berkunjung ke BUTIK AISHA HANA , BANGI SENTRAL
(Belakang Kompleks PKNS Bangi)

Utk sebarang pertanyaan / tempahan , sila pm/wassup :
<<<<<<<< 012-2855061 >>>>>>>>
<<<<<<<< 012-2855061 >>>>>>>>
<<<<<<<< 012-2855061 >>>>>>>>
* Juga menawarkan JUALAN BORONG HARGA KILANG , dengan min pembelian 100psg + FREE KAIN SULAM + FREE POSTAGE !!